hotel-pod-kasztanami-logo

Menu weselne 1

Chleb na powitanie Młodej Pary i lampka wina musującego dla wszystkich gości

 

Dania na gorąco

Rosół z makaronem lub kołdunami
Polędwiczka w boczku z konfiturą z czerwonej cebuli, sos dijone, puree pietruszkowe,
sałatka sezonowa ze świeżych warzyw

Wersja wegetariańska:

Krem pomidorowy z bazylią

Rumsztyk z czerwonej fasoli, warzywa, mus meiso


Dla dzieci

Rosół z makaronem „bez zielonego”

Pierś z kurczaka, frytki, surówka

Danie serwowane: Pierożki z kaczką z sosem migdałowym

Danie serwowane: Krem z buraka, wędzony twaróg, oliwa orzechowa

Deser: Puchar lodowy z owocami i bitą śmietaną

Przekąski podane na gorąco

Paluszki drobiowe w sezamie
Żeberka w sosie bbq, miks ziemniaczany.

 

Przekąski zimne i gorące (8 zimnych)

Mięsa pieczone: schab własnego wyrobu

Pasztet ze śliwką w bekonie, sos tatarski

Schab marynowany, warzywa, sos miso

Spring Rolls z wędzonym łososiem i brzoskwinią

Carpaccio z buraka, ser wędzony, suszone pomidory, prażone orzechy włoskie

Polędwiczka ze szpinakiem i gorgonzolą

Pierś z indyka nadziewana papryką

Szynka parmeńska z gruszką i rukolą

Przekąska do ustalenia według życzenia np. tradycyjne śledzie z cebulką

Sałatka cesarska z grillowanym kurczakiem i grzankami

Sałatka z pieczona cielęciną, mango, gruszka, sos ziołowo-czosnkowy

Dodatki

Pieczywo, pikle

Napoje bez ograniczeń

Kawa, herbataNapoje zimne, soki owocowe, woda gaz. i niegaz, lemoniada sezonowa

Cena nie obejmuje: ciasta, owoców, alkoholu, orkiestry

 
Pokój dla Pary Młodej – gratis